Home » » kata mutiara Cinta dengan bahasa Jawa

kata mutiara Cinta dengan bahasa Jawa

seperti biasa kali ini saya akan membuat untaian kata demi kata yang  aku rangkai menjadi kata mutiara cinta karena aku orang jawa sayapun akan merangkai untaian kata mutiara dengan bahasa jawa,sebagai ungkapan rasa cintaku pada seseorang yang kini tinggal kenangan.

Sepi roso ing pengalih yen Ora nemoni esemu wong manis,
manjinge roso tresnaku marang sliramu ora biso tak selak'i
tekan seprene aku iseh eling lan abot rasane yen aku arep nglalekne
solah bawamu sing tansah katon ing netro lan ora biso serno najanto sak kedepan

Oalah wong maniss aku neng kene tansah nangisi lungamu
ora ngerti salahku opo lan dosoku opo kowe malah lunggo

yowes  tekan kene wae disek angen-angenku ilang plasa sawetoro iki hehehe lio wektu di sambung meneh wes buyar infirasiku gawe kata mutiara cinta bahasa jawa,,,gara-gara belum bikin kopi ama rokok sejati,,hehehe

0 comments:

Post a Comment